27-03-2015

Tweede vestiging 'Broodje&Zo

Het is zover! Vanaf vandaag is onze tweede vestiging ‘Broodje&Zo’ GEOPEND!!

Deze tweede vestiging zit precies tegenover het bestaande Kaeswienkeltje! We zijn trots en blij dat we hiermee kunnen uitbreiden en ons assortiment en aanbod kunnen laten meegroeien met de grote vraag van onze klanten. Bij Broodjes&Zo focussen wij ons meest op de verkoop van belegde broodjes. Hier kun je de broodjes ter plaatse opeten, maar bijvoorbeeld ook een kop koffie of thee drinken met een heerlijk stuk taart.

Ter gelegenheid van deze feestelijke gebeurtenis krijgt u op 26, 27 en 28 maart bij aankoop van een kop thee of koffie gratis een heerlijke cupcake!

En Zoals aangekondigd... de finalisten van de 'Verzin & win je broodje-wedstrijd'... Dit zijn de bedenkers wiens broodjes 1 maand lang te koop zijn, waarna de bedenker van het meest verkochte broodje zich de grote winnaar mag noemen! Hij of zei wint één jaar lang het broodje gratis en natuurlijk... eeuwige roem!

De finalisten zijn (in willekeurige volgorde):
  • Rianne Baaij
  • Lucas van't Hof
  • Cimberly Opree
  • Vincent van der Male
  • Jordy Stokkers
Volgende week meer over deze finalisten en welke overheerlijke broodjes ze hebben verzonnen! Vanaf dat moment zullen ze tevens te bestellen zijn en gaat de finale ronde in!