Assortiment

Over de 2 winkels verdeeld hebben we een zeer divers assortiment, wat dagelijks lijkt te groeien! Wanneer we ergens een mooie specialiteit vinden proberen we deze altijd te integreren in ons bestaande aanbod. Seizoensgebonden lekkernijen blijven zo lekker divers! Uiteraard hebben we ook een overheerlijke basis waar u altijd op kan rekenen, maar laat u vooral verassen en kom eens proeven van de gezelligheid en de verschillende lekkernijen!


+
Belegde broodjes
Het hart van Broodjes&Zo: onze belegde broodjes! Voor de kleine honger tot de beretrek! Zo kun je kiezen voor een petit pain, Italiaanse bol, demi baguette of een fitness broodje. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het als beleg! Hiermee maken we de lekkerste combinaties! Wat dacht je van een lekker broodje 'Thools Kaeswienkeltje'? Rosbief, pijnboompitjes, oude kaas en onze eigen dressing... Of waan jezelf in Frankrijk met een heerlijk broodje 'La France'. Een broodje met brie, gerookte zalm, honing en een beetje sla. Uiteraard kan je ook gewoon kiezen voor verschillende soorten salade, vleeswaren en uiteraard vele kazen.
+
Sandwiches
Is zelfs een broodje niet genoeg, dan hebben we speciaal voor jou ook 2 overheerlijke sandwiches! 3 échte boterhammen belegd met alles om te zorgen voor een ware smaakexplosie! Zo nemen we een oude klassieker en doen hem een stoer Thools jasje aan, de 'Clubsandwich Classic Kip'. Met kipfilet, sla, ei, tomaat, augurk, bacon en een beetje mayo. Of ons eigen pièce de résistance, de 'Clubsandwich Kaeswienkeltje'. Met Rosbief, pijnboompitjes, oude kaas en onze eigen dressing! Daag je honger uit en probeer het zelf!
+
Wraps
Ook zo'n zin in vakantie, maar bent u toch gewoon thuis? Ga op reis met het Kaeswienkeltje en geniet van een lekkere wrap! 2 Smaken voor verschillende bestemmingen.. Een lekkere mediteraanse zalm of een spannende oosterse kip, beiden lekker met een beetje sla.
+
Brood
We hebben dagelijks een selectie van verschillende soorten vers gebakken ambachtelijk brood. Wilt u er zeker van zijn dat we uw brood ook op de plank hebben, bestel deze dan een dag van te voren. Het brood is tevens mee te bestellen voor een levering, doe dit dan echter ook een dag van te voren.
+
Hartige snacks
Naast het brood van de ambachtelijke bakker bieden we ook een selectie van dagverse snacks zoals appelflappen, saucijzenbroodjes, gevulde koeken . Hiervoor geldt ook: wilt u deze mee bestellen voor een levering, doe dat dan ook een dag van te voren.
+
Pannekoeken
1 keer per jaar vonden wij een beetje weinig, daarom is het bij Broodjes&Zo iedere woensdag pannenkoekendag! Op die dagen is het genieten geblazen! Wie houdt er nu niet van een goede pannenkoek? Naturel, met spek, met appel, met kaas... hmmmmm!
+
Fruit
Het is niet alleen óns advies, maar ook het voedingscentrum adviseert om 2 stuks fruit per dag te eten en maximaal één keer fruit te vervangen voor sap of ander bewerkt fruit. Dus wie zijn wij om hier niet een handje in te helpen? Daarom hebben wij voor de gezonde snack losse stuks fruit zoals appels, bananen en kiwi's. Omdat er ééntje vervangen mag worden voor sap is dat natuurlijk ook mogelijk! Een heerlijke verse appelsap of jus d'orange laat niemand aan zich voorbij gaan.. toch?!
+
Kaasplank
Bij Broodjes&Zo is het ook mogelijk om te genieten van een lekkere kaasplank, oftewel een Kaesplank! We hebben 3 varianten: zoet, hartig en tapas. Deze zijn verkrijgbaar voor 2 personen, voor 4 personen en op aanvraag ook voor grotere gezelschappen! Heerlijk om gezellig bij te kletsen met vrienden onder het genot van lekkere kaasjes!
+
Ontbijt/lunches
We voorzien ook in volledige ontbijt- en lunchtafels, dat kan tevens op locatie! Hoe leuk is het om gezellig voor de werkdag begint met zijn allen te ontbijten op het bedrijf?! Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.
+
Soep
Soep is een van de oudste gerechten die er bestaan. Wist je dat er zelfs in de prehistorie al soep werd gegeten? Wie zijn wij dan om deze traditie niet in ere te houden! Er is altijd een lekkere huisgemaakte tomatensoep verkrijgbaar, voor een ideaal rustmoment in de dag. Tevens hebben we een 'soep van de dag', welke dit is ligt aan het seizoen en natuurlijk stiekem ook waar we zelf zin in hebben ;) Vraag ons hiernaar of laat u verrassen!
+
Dranken
Een lekkere maaltijd, of het nu een ontbijt is met een lekker broodje kaas of een lunch met een luxe Italiaanse bol, is nooit af zonder een lekker drankje erbij. Voor de koffieliefhebbers kunnen we trots zeggen dat we een schitterend pistonmachine hebben waarmee we alles kunnen! Gewone koffie, cappuccino, latte macchiato, koffie crème, espresso, ijskoffie... we know our coffee ;) Deze hebben we ook 2go! Maar ook thee, verse thee, frisdranken, verse sappen,hebben we altijd voor u staan. Tot slot nog een klapper: qua smaak maar ook zeker qua gezondheid! Smoothies, heerlijk vers en in verschillende smaken, de lekkerste vitamineboost die je kunt krijgen!
+
Kerstpaketten
Vanaf heden zijn er ook kerstpakketten verkrijgbaar. We kunnen deze op maat voor u samenstellen waarna u ze gemakkelijk via een persoonlijk product kan bestellen op de website. 
Bestel nu online verse broodjes
bestel online uw broodjes bij potter’s kaeswienkeltje